Inscrierile pentru cursurile de meditatie se fac doar pe e-mail, pe adresa contact@meditatie.ro. Numarul nostru de telefon de contact este doar pentru eventualele nelamuriri, nu si pentru inscrieri.
Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele informatii:

  • numele
  • prenumele
  • sexul
  • varsta
  • localitatea de unde veniti la curs
  • numarul de telefon (preferabil mobil)
  • sunteti incepator sau avansat? (avansati sunt cei ce au mai participat la cel putin un curs de meditatie Vipassana)

Cursul este format astfel: prima zi – sosirea participantilor si adaptarea la zona de curs, 9 zile de meditatie din care 8 zile de tacere nobila, iar ultima zi este pentru revenirea la activitatile sociale. In total 10 zile.

Urmatorul curs va fi anuntat dupa ce va trece criza COVID-19.

Incepand cu data de 3 iulie, cursantii avansati pot veni sa ne ajute la lucrarile agricole. Va rugam sa ne anuntati pe email inainte de a veni.

* Cursurile scurte de 3-5 zile pentru avansati au un program mai intens de meditatie si sunt acceptati doar practicantii ce au participat la cel putin un curs lung de 9 zile, au meditat consecvent in ultimul an si care nu au mai practicat alte tipuri de meditatie.

Intalnirea cu toti participantii va avea loc in prima zi a intervalului de curs afisat mai sus, dimineata, pana la ora 10:50, in autogara din Brad.

Daca veniti cu trenul, coboriti in Deva. Cand iesiti din gara din Deva, in stanga este autogara. Veti veni spre Brad cu cursa de la ora 10. Calatoria dureaza aproximativ 50 minute. Coborati in autogara din Brad. Va vom astepta la autobuz pentru a va redirectiona spre cursa de Dumbrava de Jos. Din Dumbrava veti merge pe jos pana la Centru, bagajele transportandu-le noi.
Daca ajungeti in Brad mai devreme, ne gasiti vis-a-vis de autogara, in parcarea magazinului LIDL.

Daca veniti cu masina personala, va rugam sa ajungeti la Brad pana la ora 10:30, locul intalnirii fiind tot parcarea magazinului LIDL.

In ultima zi, cursul se termina dimineata, in jurul orei 9. Puteti pleca imediat, avand o cursa ce pleaca din Dumbrava de Jos spre Brad la ora 12.

Sa aveti la d-voastra numarul nostru de contact: 0729 087791.

IMPORTANT:
Va rugam sa aveti la d-voastra OBLIGATORIU un act de identitate. La sosirea la Centrul de Meditatie veti preda telefonul mobil organizatorilor si il veti primi inapoi in ultima zi. Aceste conditii sunt impuse doar pentru a va ajuta in meditatie!

Persoanele cu probleme psihice sau neurologice nu sunt admise la curs!