Inscrierile pentru cursurile de meditatie se fac doar pe e-mail, pe adresa contact@meditatie.ro. Numarul nostru de telefon de contact este doar pentru eventualele nelamuriri, nu si pentru inscrieri.
Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele informatii:

  • numele
  • prenumele
  • sexul
  • varsta
  • localitatea de unde veniti la curs
  • numarul de telefon (preferabil mobil)
  • sunteti incepator sau avansat? (avansati sunt cei ce au mai participat la cel putin un curs de meditatie Vipassana)

Cursuri pe perioada pandemiei

In mod normal (cand nu este pandemie) organizam cursuri de 9 zile pentru incepatori la care pot participa si cei avansati.

Insa date fiind conditiile actuale, pentru incepatori organizam o serie de cursuri cu numar limitat de locuri si avand durata de 4 zile, respectand toate conditiile impuse de autoritati.

Deoarece Vipassana nu se poate deprinde intr-un termen atat de scurt, la primul curs se practica doar Anapana si Addhithana, iar abia la urmatorul este practicata Vipassana. Cursurile trebuie urmate in aceasta ordine – Anapana si abia apoi Vipassana.

Speram ca in acest format sa poata participa si cei ce nu isi permit sa lipseasca mai mult de la serviciu.

Urmatorul curs

15 octombrie – 20 octombrie 2021 pentru cursanti incepatori si avansati

Intalnirea cu toti participantii va avea loc in prima zi a intervalului de curs afisat mai sus, dimineata pana la ora 11:30, in autogara din Brad.

* Cursurile scurte de 3-5 zile pentru avansati au un program mai intens de meditatie si sunt acceptati doar practicantii ce au participat la cel putin un curs lung de 10 zile, au meditat consecvent in ultimul an si care nu au mai practicat alte tipuri de meditatie.

Indicatii de drum
Daca veniti cu trenul, coboriti in Deva. Cand iesiti din gara din Deva, in stanga este autogara. Veti veni spre Brad cu cursa de la ora 10:30. Calatoria dureaza aproximativ 50 minute. Coborati in autogara din Brad. Va vom astepta la autobuz pentru a va redirectiona spre cursa de Dumbrava de Jos. Din Dumbrava veti merge pe jos pana la Centru, bagajele transportandu-le noi.
Daca ajungeti in Brad mai devreme, ne gasiti in parcarea de langa autogara.

Daca veniti cu masina personala, va rugam sa ajungeti la Brad pana la ora 11, locul intalnirii fiind tot parcarea de langa autogara.

In ultima zi, cursul se termina dimineata, in jurul orei 8:30. Puteti pleca imediat, avand o cursa ce pleaca din Dumbrava de Jos spre Brad la ora 12:15.

Sa aveti la d-voastra numarul nostru de contact: 0729 087791.

IMPORTANT:
Va rugam sa aveti la d-voastra OBLIGATORIU un act de identitate. La sosirea la Centrul de Meditatie veti preda telefonul mobil organizatorilor si il veti primi inapoi in ultima zi. Aceste conditii sunt impuse doar pentru a va ajuta in meditatie!

Persoanele cu probleme psihice sau neurologice nu sunt admise la curs!