Inscrierile pentru cursurile de meditatie se fac doar pe e-mail, pe adresa contact@meditatie.ro. Numarul nostru de telefon de contact este doar pentru eventualele nelamuriri, nu si pentru inscrieri.
Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele informatii:

  • numele
  • prenumele
  • sexul
  • varsta
  • localitatea de unde veniti la curs
  • numarul de telefon (preferabil mobil)
  • sunteti incepator sau avansat? (avansati sunt cei ce au mai participat la cel putin un curs de meditatie Vipassana)

Cursul este format astfel: prima zi – sosirea participantilor si adaptarea la zona de curs, 9 zile de meditatie din care 8 zile de tacere nobila, iar ultima zi este pentru revenirea la activitatile sociale. In total 10 zile.

Urmatorul curs

Ne aflam intr-o perioada de reorganizare a Centrului, inclusiv lucrari de constructii. Din aceasta cauza suntem nevoiti sa amanam reluarea cursurilor pentru incepatori probabil pana in vara anului 2025.

Intalnirea cu toti participantii va avea loc in prima zi a intervalului de curs afisat mai sus, dimineata pana la ora 11:30, in autogara din Brad, jud. Hunedoara.

* Cursurile scurte de 3-5 zile pentru avansati au un program mai intens de meditatie si sunt acceptati doar practicantii ce au participat la cel putin un curs lung de 9 zile sau la ambele cursuri scurte cu Anapana si Vipassana pentru incepatori, au meditat consecvent in ultimul an si nu au mai practicat alte tipuri de meditatie.

Indicatii de drum
Daca veniti cu trenul, coboriti in Deva. Cand iesiti din gara din Deva, in stanga este autogara. Veti veni spre Brad cu cursa de la ora 10:30. Calatoria dureaza aproximativ 50 minute. Coborati in autogara din Brad. Va vom astepta la autobuz pentru a va redirectiona spre cursa de Dumbrava de Jos. Din Dumbrava veti merge pe jos pana la Centru, bagajele transportandu-le noi.
Daca ajungeti in Brad mai devreme, ne gasiti in parcarea de langa autogara.

Daca veniti cu masina personala, va rugam sa ajungeti la Brad pana la ora 11, locul intalnirii fiind tot parcarea de langa autogara.

In ultima zi, cursul se termina dimineata, in jurul orei 8:30. Puteti pleca imediat, avand o cursa ce pleaca din Dumbrava de Jos spre Brad la ora 12:15.

Sa aveti la d-voastra numarul nostru de contact: 0729 087791.

IMPORTANT:
Va rugam sa aveti la d-voastra OBLIGATORIU un act de identitate. La sosirea la Centrul de Meditatie veti preda telefonul mobil organizatorilor si il veti primi inapoi in ultima zi. Aceste conditii sunt impuse doar pentru a va ajuta in meditatie!

Persoanele cu probleme psihice sau neurologice nu sunt admise la curs!