Incepand cu data de 25.05.2018, cerintele Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR) se aplica protectiei datelor personale din intreaga Uniune Europeana. Legea nr. 190 din 18 iulie 2018 stabileste masurile de punere in aplicare a acestui Regulament nr. 679/2016 al Parlamentului European.

Asociatia Culturala „Copiii Soarelui” cu sediul in Brad, jud. Hunedoara, in calitate de operator date cu caracter personal, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este participarea la cursurile de meditatie Vipassana organizate la Centrul de Meditatie Vipassana de la Dumbrava de Sus, jud. Hunedoara.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru inscrierea la cursurile de meditatie Vipassana organizate de Asociatia noastra.

Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea participarii dumneavoastra la cursuri.

Informatiile inregistrate sunt destinate numai utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Asociatia Culturala „Copiii Soarelui”, sau printr-un email trimis la adresa contact@meditatie.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau se modifica in timp, va rugam sa ne informati despre aceasta cat mai curand posibil.

Site-urile meditatie.ro si vipassana.ro sunt destinate persoanelor ce doresc sa participe la cursurile de meditatie Vipassana si care au calitatea de utilizatori ai acestor situri.

Prin accesarea site-urilor meditatie.ro si vipassana.ro si utilizarea serviciilor oferite prin intermediul acestora de catre Asociatia Culturala „Copiii Soarelui”, utilizatorul implicit este de acord sa furnizeze date adevarate, exacte si complete asa cum se solicita in formularele on-line de completat.

Orice utilizator care acceseaza Site-urile meditatie.ro si vipassana.ro si care ofera date cu caracter personal, inclusiv prin intermediul formularului on-line de inscriere de pe site, isi manifesta acordul in mod implicit de folosire a datelor cu caracter personal de catre Asociatia Culturala „Copiii Soarelui”.

Asociatia Culturala „Copiii Soarelui” nu va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor terte persoane fizice sau juridice sau cu care se afla in relatii de parteneriat.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate insa catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

In cazul in care un utilizator al site-urilor meditatie.ro si vipassana.ro nu doreste ca Asociatia Culturala „Copiii Soarelui” sa proceseze datele sale cu caracter personal, utilizatorul va trimite o scrisoare catre Asociatia Culturala „Copiii Soarelui” sau un email la adresa contact@meditatie.ro in scopul solicitarii si manifestarii dreptului de acces si interventie la datele cu caracter personal, a dreptului de opozitie cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si a dreptului de a nu fi supus unei decizii individuale.

Asociatia Culturala „Copiii Soarelui” aplica metodele cele mai moderne si mai performante pentru oferirea celui mai inalt grad de siguranta a datelor cu caracter personal si tranzactiilor electronice.

Datele personale ale utilizatorilor sunt informatii confidentiale si sunt protejate pentru evitarea accesarii nepermise, divulgarii, furtului, utilizarii neconforme, modificarii, distrugerii, asigurand utilizarea conforma a acestora.